Privatmegleren Panorama – Bækkelaget

Privatmegleren Panorama

Velkommen til Privatmegleren Panorama!

Privatmegleren Panorama har håndplukket de beste meglerne med lang erfaring fra Nordstrands-området. Dersom Du vurderer salg av egen bolig og synes prospektene våre er tiltalende, er vårt totale konsept definitivt måten å selge din bolig på. Vi erfarer til stadighet at en gjennomført og eksklusiv salgspresentasjon tiltrekker flere kjøpere og øker sannsynligheten for å oppnå høyere pris. Basert på vårt konsept fungerer vi som eiendommens reklamebyrå med fokus på å finne det unike ved hver eiendom for å synliggjøre dette på best mulig måte overfor potensielle kjøpere. Vi leverer med andre ord det «lille ekstra» til konkurransedyktige betingelser.

Vi tror Oslo bykjerne vil ekspandere i retning av Ekebergåsen, som allerede er under stort press fra utbyggere og andre som ser mulighetene i området. Med ny «Fjordby» her med kanskje så mye som 20- til 30 000 nye innbyggere, vil områdenes verdier bare bli mer og mer viktige for Oslos samlede befolkning. Ekeberg- Brannfjellområdet med Ekebergsletta, Bekkelaget og Nordstrand utgjør sammen med den grønne åsen ned til sjøen og Gamlebyen, og med øyene utenfor, et spesielt mangfoldig landområde. Rikt på naturgitte så vel som menneskeskapte minnesmerker, og arkitektur av internasjonalt format. Området er i tillegg profilerende for hele Oslo, og er bybefolkningens storstue under åpen himmel, et rekreasjonssted for alle.
Vi ønsker å gjennomgå vår leveransegaranti med alle som vurderer salg av eiendom. Derfor kommer vi kostnadsfritt hjem til deg og presenterer denne. I tillegg vil vi kostnadsfritt tilby en omfattende markedsanalyse med prisfastsettelse av din eiendom.
Ring oss i dag for en hyggelig boligprat, eller besøk oss i våre representative og godt eksponerte lokaler i Lambertseterveien.

www.privatmegleren.no/panorama

Privatmegleren Panorama
Lambertseterveien 2, 1160 Oslo
Telefon 23 12 71 90

panorama@privatmegleren.no