Stortap mot Haslum – Bækkelaget

Stortap mot Haslum

Etter to strake bortetap var det en hevnlysten gjeng som var klare for å ta i mot serieleder Haslum, med landslagsprofil Erlend Mamelund i spissen.

Dessverre skulle det vise seg at Haslum stilte i særklasse denne lørdagen på Niffen. Gutta holdt følge de fem første minuttene, før Haslum satt inn et ekstra gir og så seg derfra aldri tilbake.10-21 til pause ble til 24-40 ved fulltid, og Haslum kunne reise hjem til Bærum i visshet om at seriegullet snart er sikret. For BSK/NIF sin del har andre halvdel av sesongen så langt  ikke vært så hyggelig som man på forhånd hadde håpet på. Riktignok har vi vunnet begge «best i byen»-oppgjørene mot henholdsvis Oppsal og Vålerenga, men ellers har det vært stang ut eller klare tap, slik som på lørdag.

Landslagsspiller Johannes Hippe er ute resten av sesongen og vi har også mistet sentrale spillere på sårbare spille-posisjoner.

Tre kamper gjenstår av årets Postenliga. Plassen er heldigvis berget, men målet nå er å ende blant de åtte beste for å sikre en sluttspill-plass. Vi håper gutta klarer å nullstille seg og avslutte sesongen med stil.

Neste kamp er borte mot ØIF Arendal førstkommende onsdag kl. 19.00. Arendal kjemper om 4.plass på tabellen, de er et meget godt hjemmelag, men vi både håper og tror at gutta skal vise seg fra en mye bedre side enn det de gjorde på lørdag.

 

Lykke til!