BSK/NIFs håndballakademi – Bækkelaget

BSK/NIFs håndballakademi

Førstkommende lørdag går BSK/NIFs håndballakademi av stabelen. Karl Eik Bøhn, Espen Lie Hansen og BSK/NIFs a-lagsspillere er klare til å videreføre kunnskap til unge taleneter fra Oslo og omegn.

02. – 03. april (førstkommende lørdag og søndag) er det duket for BSK/NIFs første håndballakademi. Dette er et tilbud til alle håndballspillere i alderen 13-17 år, og stikkord for helgen er personlig oppfølging og opplevelser. Dette er ikke ment som en vanlig håndballskole der deltagerne møter opp i noen timer for så å dra hjem igjen, snarere tvert i mot. Deltagerne vil bli innlosjert på hotell (Quality hotell Mastemyr), de vil bli instruert av profiler som Karl erik Bøhn, Espen Lie Hansen, Johannes Hippe og resten av BSK/NIFs a-lag, de vil få være med på taktikkmøte før postenligakampen mellom BSK/NIF og Follo, og de vil få være med på A-lagsspillernes sedvanlige pizzakveld på Egon etter kampen. Dette vil garantert bli en helg rik på opplevelser, inntrykk og gode minner. På oppfordring av ulike yngre lag, har vi utvidet påmeldingsfristen til fredag 01. april, og dersom noen har spørsmål eller ønsker å melde seg på, send en e-post til: alexander@bsknif.no.

Klikk her for å se hva BSK/NIFs landslagsspiller, Johannes Hippe, hadde å si til Nordstrands blad da han fikk spørsmål om akademiet.