Elverum i kvartfinalen – Bækkelaget

Elverum i kvartfinalen

Førstkommende søndag kl. 18.00 gjester Elverum Niffen, og etter onsdagens meget oppløftende seier mot Stord, er gutta sugne på sesongens første seier mot laget fra de dype skoger

Onsdag kveld ble Postenligaens grunnserie avsluttet, og etter en meget sterk borteseier mot Stord (23-32), ble det til slutt 22 poeng og 7.plass på gutta. Til tross for at fjorårets sesong, som også var debutsesong, endte med 5.plass, er det ingen grunn til å henge med hodet. Vi visste at at dette ville bli «den vanskelige 2. sesongen», og etter en vårsesong preget av skader på sentrale spillere og kamper med knepne tap, var det deilig å se at gutta tok frem det beste og slo henholdsvis Follo og Stord i de to siste kampene. Det er nå klart at Elverum blir motstander i kvartfinalen, et lag som på sin side sikret sølvet etter å ha feid Drammen av banen i siste serierunde. Elverum er et lag vi kjenner godt, og har allerede rukket å møte de tre ganger denne sesongen. Vi spilte uavgjort i serien før jul, deretter tapte vi knepent hjemme i cupen, for så å tape stygt hjemme i serien. Etter den meget fine avslutningen på sesongen, er gutta «fit for fight». Hverken Steffen Stegavik eller noen av de andre Elverum-spillerne kommer til å få noe gratis på søndag, og gutta er klare til å gå i krigen!

Vi håper derfor alle stiller opp og heier frem gutta til seier!

NB! Kampen er flyttet fra lørdag til søndag kl.18.00 på Niffen.

Vi sees!