Ny hovedtrener klar – Bækkelaget

Ny hovedtrener klar

Etter at Michael Rehnqvist tidligere i sesongen annonserte at han ikke hadde anledning til å fortsette som hovedtrener grunnet familiære årsaker, har styret jobbet iherdig med å finne en erstatter.  Valget falt til slutt på tsjekkeren, Dusan Poloz, som i første omgang skal ha hovedansvaret for gutta de neste to årene. Dusan er en gammel kjenning i håndball – Norge, da han tidligere har trent Njårds damelag og Follos herrelag. Etter at Dusan for to år siden vendte tilbake til hjemlandet Tsjekkia, har han trent et lokalt topplag, samtidig som han har vært assistenttrener for Tsjekkias damelandslag.  Vi er veldig glad for at Duzan fikk såpass “hjemlengsel” at han valgte å returnere til Norge, da dette er en trener med stor kompetanse, både på det håndballfaglige og menneskelige plan. Med seg i trenerteamet får han Terje Gulbrandsen og Magnus Berg. Terje har tidligere vært assistenttrener for Bækkelaget damer og Follo herrer (under Dusan) og  Magnus har lenge vært en trener-ressurs for juniorlagene i Nordstrand. Alle tre er utdannet trener 4 i NHFs utdanningssystem.  Det er også meningen at Terje og Magnus skal ha ansvaret for 18-års laget, samt herrer 2.div (rekrutt).

Gutta har nettopp blitt presentert for trenerteam og opplegg for neste sesong, og entusiasmen er stor.  Det vil også bli lagt stor vekt på fysisk trening, med mye løping, styrke – og forebyggende trening på Oslo idrettssenter og bryting på Kolbotn bryteklubb. Etter en liten pause etter siste sluttspillkamp, starter spillergruppa i disse dager opp med fellestreninger, noe som vil holde på frem til sommerferien.

Det er også på sin plass å takke Micheal for fire fantastiske år som hovedtrener. Han ledet laget fra 2. divisjon til eliteserien på to sesonger, og skal ha mye av æren for at grunnlaget for satsingen på høgda er såpass bra som den er nå. Vi ønsker Michael lykke til videre! Årets assistenttrener, Bendik Berg, skal også ha en stor takk for hans innsats for inneværende sesong.  Bendik skal neste år trene Nordstrand sitt damelag , og vi ønsker også han lykke til.

Vi gleder oss veldig til fortsettelsen og oppdateringer rundt lag, spillere og trener vil komme fortløpende.