Treningskamp mot Follo – Bækkelaget

Treningskamp mot Follo

Som et ledd i oppkjøringen, fikk BSK/NIF tirsdag kveld besøk av  Follo HK, til treningskamp i Bækkelagshallen. Dette var en glimrende mulighet for spillere og trenere til å få svar på om de tingene man til daglig trener på, også kan gjennomføres i kampsituasjon.

Når det gjelder kveldens kamp satt hovedtrener Dusan igjen med flere spørsmål enn svar etter kampslutt. De rødkledde, som sist sesong endte på plassen bak oss på tabellen, kjørte i perioder over oss, og våre spillere virket til tider frustrerte og lite innsatsvillige. Follo vant kampen fortjent 31-23.Det skal nevnes at gutta er inne i en meget tøff treningsperiode, og at laget i går ble delt inn i to rekker, som fordelte spilletiden så og si likt. Det er tydelig  at den nye forsvarsformasjonen 3-2-1 ikke sitter i "ryggmargen" til spillerne ennå, men vi trøster oss gjerne med at det fortsatt er litt over en måned igjen til seriestart. Nye muligheter til trening i kampsituasjon får vi allerede førstkommende helg, da vi deltar i Skjærgårdslekene i Tønsberg.