Startet med seier. – Bækkelaget

Startet med seier.

Spillet varierte stort i torsdagens treningskamp.

HC Hranice endte på 6. plass i den tsjekkiske serien forrige sesong, og gutta merket fort at det er en litt annen måte å spille håndball på her nede. De innfødte delte ut mye juling både fremover og bakover, men gutta viste god moral og vilje til å kjempe.

Lagene lå likt store deler av kampen, men vi ledet 15-12 til pause og var på det meste oppe i en fire måls ledelse i andre omgang. Hranice klarte imidlertid å spise opp forspranget, og på stillingen 29-29 med 35 sekunder igjen tok Dusan time-out. Gutta ble enige om en avtale og etter fornuftig spill med opprullinger helt til kant, kunne Stian trylle inn en ett-måls seier med få sekunder igjen. En fortjent seier på en dag hvor vi til tider sliter med å finne ut av deres angrepsspill.

Ellers så kan vi melde om at det er veldig varmt her nede i Rosnoz, og det bærer til tider spillet preg av. Uansett er dette meget god læring for laget, og vi ser frem til turneringsstart i morgen kl. 1700 mot Hlohovec fra Slovakia.