Svakt forsvarsspill – Bækkelaget

Svakt forsvarsspill

Tapte lørdagens kamp hele 29-37.

Slovenske Maribor, som endte på 2. plass sist sesong i den hjemlige serien, spilte oss til tider langt ut av hallen. Vi hang rett og slett ikke med i forsvaret og 21 mål baklengs på de første 30 minuttene forteller det meste. Det var skuffende å se hvordan de gang på gang kunne spasere igjennom vårt forsvar uten at vi klarte å stoppe dem. Det skal nevnes at forsvarskjempen Erlend var plassert på tribunen for å hvile knærne, men det kan på ingen måte brukes som en unnskyldning.Til pause stod det 21-14 favør sloverne.

Det bedret seg noe i andre omgang, men vi kom aldri nærmere enn fire mål bak og etterhvert virket det som om vi ga opp. På det meste var vi bak med 11 mål, men en liten sluttspurt de siste fem minuttene gjorde at det «kun» ble åtte til slutt.

Heldigvis venter det nye muligheter i morgen. Først mot hjemmelaget Zubri, som allerede er vinnere av turneringen, kl. 11:00 og kl. 16:00 spiller vi treningskamp mot Ajaccio fra Korsika.