Slo hjemmelaget overlegent! – Bækkelaget

Slo hjemmelaget overlegent!

I turneringens siste kamp søndag viste Bsk/Nif seg fra sin beste side.

Hjemmelaget Zubri kunne allerede før kampen kalle seg vinnere av turneringen, og det var derfor ekstra viktig for oss å vise at vi også kan!

Zubri spiller hurtig og teknisk håndball, men vårt lag hadde forberedt seg godt og første omgang var noe av det beste vi har levert hittil i oppkjøringen. Vi klarte å gjøre både spillere og trenere på motstanderlaget frustrerte samtidig som at våre gutter kunne kjempe seg til en 20-11 ledelse til pause. Deilig å se at det fungerer så godt i begge ender av banen samtidig.

I den andre omgangen fikk vi vist at vi også kunne spille fornuftig med en ledelse og kontrollerte inn til en seier på 30-24.