Èn omgang holder ikke.. – Bækkelaget

Èn omgang holder ikke..

Elverum vant torsdagens treningskamp hele 39-25.

Våre gutter hadde en godkjent første omgang med godt forsvarsspill foran en strålende Riddervold i målet. Fremover viste vi tålmodighet og beslutsomhet og vi gikk til pause på stillingen 15-13 til Elverum.

Den andre omgangen er dessverre et helt annet kapittel. Det som var godt før pause var ditto dårlig i den andre. Elverum skrudde opp tempoet og vi hang rett og slett ikke med. Vi hadde totalt 18 tekniske feil i omgangen og hjemmelaget var flinke til å straffe oss med sitt ankomstsspill. Dette var en skuffende kamp, men vi jobber videre med det vi kan frem mot sesongstarten.

Vi får satse på at det er som man sier; en dårlig generalprøve, gir en god première!

Her er Østlendingens vurdering av kampen.