BSK/NIFs nye signeringer – Bækkelaget

BSK/NIFs nye signeringer

Fire importer og èn lokal har signert for BSK/NIF foran denne sesongen.

Det er gode signeringer klubben har gjort før denne sesongen og innen det braker løs i hallen i morgen, kan vi gi våre leserne en mulighet til å få vite litt mer om de nye tilvekstene:

 

Anders Skiaker Myhra f. 03.07.1982

Anders kommer til oss fra våre naboer i syd, Follo. Han er opprinnelig fra Gran på Hadeland, men flyttet nær hovedstaden allerede som 17-åring for å spille håndball for Nit/Hak. Her har vi fått en topptrent og etterhvert veldig rutinert linjespiller som vet hva det vil si å spille på øverste nivå i landet. Anders viker aldri når det er en fight noe utvisningsstatistikken kan bekrefte. Han ligger nemlig jevnt på topp 5 hvert år. Så blir det spennende å se hvordan det blir når han blir makker med spilleren som «vant» kåringen sist sesong; Erlend Egeland.Petter Øverby f. 26.03.1992

 

Kommer opprinnelig fra Grue, men har de siste sesongene spilt håndball for Elverum. Petter er en stor og sterk linjespiller og med det en annen type en Anders. Med en solid ballmottak og raske vendinger satser vi på at han kommer til å frustrere en god del forsvarsspillere rundt omkring i landet. Petter er rolig til sinns, men skinnet bedrar her og motstanderne skal nok få merke det hvis de møter denne «veggen» i vårt forsvar.

 

Steffen Wahlund f. 03.12.1985

Steffen er opprinnelig Oppsalgutt. Det gleder nok mange å se Steffen ikle seg den blå drakten i år. Spilleren som tross sin relativt unge alder har vært rundt omkring i forskjellige klubber på norsk toppnivå. Han har dessverre hatt mange skadeproblem de siste sesongene, men vi i Bsk/Nif satser på at når Steffen får trent godt med oss noen måneder vil vi kunne nye godt av han på banen. Gutten har nemlig et veldig høyt toppnivå, og er en fryd å se i aksjon på sitt beste. Steffen er kan bekle alle tre bakspillerposisjonene, men har også vikariert som linjespiller i oppkjøring uten å gjøre seg bort der heller.

 

Martin Axelsson f. 21.10.1980

Vår nyeste svenske er en tøff bakspiller med en voldsom treningsiver. Fantastisk å se hvordan han alltid gir maks på trening, og setter på den måten press på de etablerte spillerne. Martin er en rutinert herremann som har spilt på høyeste nivå i flere land, og det gleder oss at han skal spille i blått den kommende sesongen. Les mer om Martin i denne artikkelen.

 

 Jomar Johnset f. 08.12.1992Til slutt finner i en ekte Høgda-gutt. Jomar har spilt juniorhåndball i både NIF og BSK, og tilhører den solide 92-årgangen til klubben. Han er venstre bakspiller og har et knallhardt skudd både fra gulvet og i lufta. Jomar er en humørsspreder i gruppa som alltid har en god kommentar på lur. Dette er en mann for fremtiden i klubben, men se ikke bort ifra at han dunker inn noen baller i denne sesongen også.

 

Vi ønsker alle gutta hjertelig velkommen i klubben, og ønsker dem lykke til med sesongen!