Videre i cupen – Bækkelaget

Videre i cupen

"En kamp helt på det jevne", sier Dusan.

Starten på NM for vår del gikk i kveld i St. Halvardhallen mot et ungt og lovende hjemmelag med flere juniorlandslagsspillere i troppen.

Det ble med entusiasmen for hjemmelaget, for når BSK/NIF skrudde opp tempoet midt i første omgang kom vi raskt noen mål foran. Forsvaret var til tider slurvete, men både Emil Jungman og Lars Erik Sørli leverer gode prestasjoner bakerst i målet.

Lagene gikk til pause på stillingen 13-20.

Andre omgang ble en liten transportetappe samtidig som at vi ønsket å øve på ting vi kan få bruk for i senere kamper.

Igjen viser vi god bredde i mannskapet og bortimot samtlige utespillere lager mål i seieren som til slutt ble på 42-28.

Vi er videre til neste 4. runde i cupen, og trekningen av denne skjer torsdag 15. september.