Landslagsspiller til BSK/NIF – Bækkelaget

Landslagsspiller til BSK/NIF

Martin Clemons Axelsson er Bsk/Nifs nyeste tilvekst av landslagsspillere.

Martin er uttatt til å representere USA under de Panamerikanske lekene som spilles i Guadalajara i Mexico 12.-31. oktober. Han har 4 landskamper fra før, og ser frem til å møte resten av troppen som skal samles i New York allerede 25. september. Martin har svensk mor og amerikansk far, men har faktisk kun vært «over dammen» èn gang tidligere. Det var da de slo Canada i kvalifiseringen til lekene.

Martin har spilt håndball i både hjemlandet Sverige, Italia, Nederland samt flere klubber i Norge, så at det er en erfaren nyervervelse er det liten tvil om. Det kan komme godt med blant noen av de yngre gutta i troppen.

Dusan sier følgende om Martin: «En fysisk veldig sterk spiller som alltid gir 100% prosent på trening. Han er solid i forsvar og kan nok overraske med raske finter og hurtig skuddavlevering i angrep».

Vi ønsker Martin velkommen i klubben og ønsker han lykke til med både mesterskap og sesongen i Postenligaen!