Klart for ny hjemmekamp! – Bækkelaget

Klart for ny hjemmekamp!

Lørdag kl. 1600 er det nok en gang klart for action på Høgda.

Sist hjemmekamp ble ØIF Arendal sendt slukøret hjem med null poeng. 

Denne helgen får vi besøk av den aller nyeste tilveksten til Postenligaen, Sandefjord Topphåndball. Et lag som i hu og hast fikk tildelt plassen da Oppsal måtte trekke laget. Vi er forbedredt på å vise nykommerne at det er tøft å komme på besøk i Nordstrandhallen!

Av våre spillere kan det meldes om at fotskaden til Christian er såpass hemmende at han ikke spiller og at Erlend fortsatt er usikker med tanke på skulderskaden som holdt han ute fra vår siste kamp mot Elverum. Ellers så kan det meldes om en skadefri tropp.

Kaptein Henrik sier følgende før kampen:

«Vi har hatt en god treningsuke og gleder oss veldig til å spille foran eget publikum igjen. Vi er forberedt på at vi møter et ungt og offensivt lag, men er klare på å vise at det er vi som bestemmer her i hallen.»

 

Så møt opp og hjelp gutta til to nye poeng i årets Postenliga!