Komfortabel seier – Bækkelaget

Komfortabel seier

BSK/NIF var regnet som store favoritter i lørdagens kamp mot Sandefjord, og gutta sviktet ikke.

Hjemmelaget er fast bestemt gjenerobre «Fort Niffen» i årets Postenliga, og foreløpig ser det veldig bra ut med 4 poeng av 4 mulige.

Kampen mot Sandefjord åpnet på best tenkelige vis da Simen satte inn 1-0 etter en bevegelse det har vært terpet mye på den siste uken.

Laget ble ellers anført av en strålende Johannes Hippe som hadde hele 7 mål i den første omgangen. Jungman i mål leverer også en god førsteomgang og vi er fornøyde med å holde Sandefjord nede på 11 mål etter den første omgangen. Stillingen var 15-11 til pause.

Den andre omgangen begynte like godt som den første. Emil Sundal ble byttet inn og svarte likeså godt med å dunke inn et par baller i Sandefjords mål. Vi får også justert noe bakover i forsvar og med det kom også kontringene.

Nok en gang fikk vi vist bredden i mannskapet da både Espen Røhmer og til slutt Martin Axelsson bidrar til seieren. Alle utespillerne tegner seg på scoringslisten og da sluttsignalet lød stod det 35-24 på måltavlen.

Selv om det kanskje var en forventet hjemmeseier er vi godt fornøyde med måten kampen ble gjennomført på.

Her er hva Nordstrands Blad skriver om kampen.

Håndballmagasinet var også tilstede. Hva de skrev, leser du her.