4. runde i NM – Bækkelaget

4. runde i NM

Tirsdag 27/9 kl. 2000 er det klart for ny runde i NM for vår del.

Vi skal nok en gang ut mot et lag fra den tredje øverste divisjonen og da vår motstander i forrige runde, St. Halvard, er et ungt og lovende lag, er tirsdagens motstander et langt mer rutinert mannskap. Med spillere som Fredrik Dyve, Håvard Mamelund, Trond Bergquist og ikke minst NIFs damelags assistenttrener Trond Jensegg, som alle har flere sesonger bak seg i den øverste divisjonen.

Skadesituasjonen for vår del har dessverre forverret seg noe siden sist da både Simen og Henrik fikk noen smeller i kampen mot Sandefjord på lørdag og er dermed usikre til kampen. I tillegg er fortsatt Christian og Erlend skadet, samt at Martin har reist på landslagssamling.

Uansett lover vi full tenning og trøkk i kampen, og håper så mange som mulig tar turen til Nordstrandhallen på tirsdag!