Videre til kvartfinale – Bækkelaget

Videre til kvartfinale

Ikke mange lyspunkt å spore for hjemmelagets del.

Med flere sentrale spillere ute var alt lagt til rette for at flere av våre nest beste skulle stå frem og spille oss videre til neste runde av NM. Vår plan var å kjøre høyt tempo og løpe det langt mer rutinerte Stabæk ut av fatning.

Kampen begynte som vi ønsket da vi raskt gikk opp i en 3-0 ledelse og vi følte vi hadde fått kampen inn i vårt spor. Sakte, men sikkert gikk våre spillere dessverre rett i fellene som Stabækherrene ønsket. Første omgangen ble etterhvert preget av mange feil og dårlige vurderinger fra vår side, og i en svak periode mot slutten av omgangen gikk vi fra 9-7 til 9-12. Til pause gikk vi på stillingen 12-10 til Stabæk.

Etter en alvorsprat i garderoben gikk BSK/NIF ut med en annen innstilling i den andre omgangen. Vi bestemte oss for å opprettholde tempoet og heller ta noen færre sjanser i pasningsspillet. Ledelsen til Stabæk ble raskt «spist opp» og det ble tidlig klart at vi hadde flere krefter igjen. Det skulle da også bare mangle. Sluttresultatet ble 28-21, noe som forteller at vi vinner den andre omgangen 18-9.

Positivt er det at Emil Sundal fortsetter å skyte ballen i mål, denne gangen stoppet han på 8 nettkjenninger. Unge Espen Røhmer viser igjen at han er en fremtidens mann og styrer spillet veldig godt etter pause.

Vi konkluderer med at vi er videre til kvartfinale, og takker Stabæk for en god kamp.

Dette skriver Nordstrands Blad om kampen.