Tap 30-24 – Bækkelaget

Tap 30-24

Søndagens kamp mot Follo HK bar dessverre preg av for mange skuddbom og tekniske feil.

Vi kom til flotte FolloTrykk Arena med et reelt håp om å dra hjem med 2 poeng, men det gikk  absolutt ikke.

Hjemmelaget kom tidlig foran og førte hele den første omgangen og var flere gangen oppe i en 4 målsledelse. Vi fikk spist inn forspranget sakte, men sikkert og til pause var Follos føring kun ett mål, 13-12.

I garderoben følte vi at det var vi som hadde taket på kampen og riktignok scoret vi omgangens to første slik at vi kom foran. Lagene fulgte hverandre tett i 10 minutter, men så maktet vi ikke å henge med lenger. Vi fikk noen skjebnesvangere utvisninger, og Follo stakk sakte, men sikkert fra.

Sluttresultatet ble 30-24 i favør Follo.

Les hva Nordstrands Blad skriver om kampen her.