Cupeventyret over.. – Bækkelaget

Cupeventyret over..

BSK/NIFs menn kjempet hele kampen igjennom, men måtte til slutt gi tapt.

Vi ankom Drammenshallen med et sterkt ønske om å vise oss fra en mye bedre side enn sist vi møtte Drammen, og det må sies at våre gutter lyktes med det. Vi fører store deler av den første omgangen og spiller til tider meget godt både fremover og bakover på banen. Helt bakerst leverer Emil Jungman en meget god kamp og viser ved flere anledninger sitt høye toppnivå.

En 2 min. utvisning på stillingen 14-14 gjør at vi havner bak med 2 mål til pause, 14-16.

2. omgang startet veldig godt bakover, men noe nølende fremover for vår del. Emil Sundal fikk igjen vist frem sin gode skuddarm, og spilte en god omgang med 5 mål og flere flotte innspill til linje.

Vi hadde godt heng på Drammen gjennom store deler av omgangen og med 10 minutter igjen å spille var lagene likt, 23-23. Dessverre for vår del gikk vi inn i en ny sjebnesvanger undertallsperiode, hvor vi havnet 3 mål bak på stillingen 27-24. Gutta kjempet igjen godt de neste minuttene og var en periode kun bak med ett mål, men en hard sluttspurt av hjemmelaget drepte alt håp.

Sluttresultatet ble 31-27, og vi gratulerer Drammen med semifinaleplass.