Turen går over fjellene – Bækkelaget

Turen går over fjellene

Den tredje vanskelige bortekampen på èn uke, men vi skal være klare!

Torsdagsøkten begynte som vanlig med et møte hvor vi så video av søndagens motstander, og fikk snakket om hvordan vi ønsker å løse oppgavene som venter. Gårsdagens cupexit er så godt som glemt, og vi har alle en fornemmelse om at vi er på rett vei.

Ingen tvil om at Framohallen er en av vanskeligste arenaene å få med seg poeng hjem fra, men etter den gode treningsøkten føler vi oss godt forberedt.

Steffen sliter fortsatt med skade og er uaktuell for turen, og Jakob er usikker da han fikk et slag i kneet under gårsdagens kamp mot Drammen. I følge han selv er han derimot fast bestemt på å spille, og det er en god innstilling!

Gledelig var det også å ønske Martin velkommen hjem igjen fra sitt landslagsoppdrag i Guadalajara, Mexico med USA. Selv om ikke resultatene har vært helt som ønsket for dem, kunne han fortelle at han hadde hatt et fantastisk opphold. Nå gleder vi oss bare til å se han i aksjon for BSK/NIF igjen.

I morgen kveld står terping på forsvarsspillet på programmet for våre gutter. Vi ser virkelig frem i mot kampen!

Kampstart i Framohallen er kl. 1845.