Fantastisk innsats, – Bækkelaget

Fantastisk innsats,

Det endte med to-måls tap i Bergen for BSK/NIF søndag kveld.

Etter en tøff periode med til tider veldig godt spill, men med få poeng å vise til tok vi turen til Bergen med seier i sikte. Vi føler vi har god spillmessig fremgang i det siste, og forberedelsene til kampen har vært bortimot optimale.

Kampen ble satt i gang i et forrykende tempo med scoringer i så og si hvert angrep til begge lag de første minuttene. Etter to og et halvt minutt stod det 5-3 til hjemmelagt før Johannes tok tak og satte 5(!) raske på rad uten at FyllingenBergen klarte å svare. Vi var oppe i hele 9-5 da hjemmelaget tok time-out. Herifra og ut resten av omgangen, og kampen forøvrig, fulgte lagene hverandre tett. Vår ledelse ble sakte, men sikkert spist opp, men gutta viser igjen god fightervilje og beholder overtaket gjennom hele omgangen. Lagene gikk til pause på stillingen 17-15 til BSK/NIF.

Vi åpnet også 2. omgangen på en god måte og holdt to-måls ledelsen i de første 5 minuttene. Helt til vi ble èn mann mindre i 2 minutter. Da fikk plutselig hjemmelaget overtaket, men tilskuerne lot seg nok en gang overraske av et aggresivt og velspillende bortelag som kjempet seg tilbake igjen i kampen.

Heroisk innsats til tross, det ble for tøft å spille 4 av de siste 10 minuttene med èn spiller mindre på banen, og FyllingenBergen kunne til slutt kalle seg seierherrer med 33-31 på resultattavlen.

Vi må trekke frem en meget god lagmoral i kveld, og selvfølgelig er det gledelig å se at Hippe leverer 11 nettkjenninger i Bergen.

Nå får vi en ny landslagspause før vi igjen er klare for hjemmekamp i Nordstrandhallen lørdag 12. November. Denne gangen mot Nøtterøy.