Rapport fra LKR-samling – Bækkelaget

Rapport fra LKR-samling

Johannes har tatt seg tid til å skrive noen ord fra samlingen.

4 av BSK/NIFs menn er, som tidligere skrevet, på samling med rekruttlandslaget i Oslo denne uken. De var alle å så A-landslagets seier over Makedonia i går, og i dag kl. 16 er det deres tur når de møter rekruttene til Danmark i Ekeberghallen.
I mellom slagene har altså Johannes skrevet noen ord til oss:
Vi har trent godt de siste dagene og har brukt treningene på å sette sammen spillet, som er likt a-landslaget sitt. Vi har også jobbet med å sette sammen forsvaret. Det er mange gode unge spillere samlet og det er moro å være med i en slik gruppe. Det er masse fart og kraft i laget og god stemning. 
Simen, Erlend og Emil gjør det godt og er alle klare til kamp, selvom Emil har slitt litt med smerter i armen. 
Vi vet at vi møter et ekstremt godt dansk b-landslag, med masse Champions league og dansk liga erfaring.  Det kommer til å bli utrolig gøy å møte et så godt lag, men også å se hvordan vi rekrutter vil gjøre det. 
Ellers har vi nytt godt vertskap på Olympiatoppen, men har nå flyttet til Rica Helsfyr. Vi har også blitt godt kjent med Lagbussen da vi har trent i FolloTrykk arena, forøvrig en veldig fin hall. Nå er det straks kamp! 

Johannes

For ordens skyld kan vi nevne at rekruttene også spiller i morgen kl. 1230 i Skedsmohallen og søndag kl. 1515 i Drammenshallen. Alle kampene er mot de danske rekruttene.

Vi ønsker alle guttene lykke til med kampene!