Klart for ny hjemmekamp – Bækkelaget

Klart for ny hjemmekamp

Kl. 1600 i morgen, lørdag, er det igjen klart for topp håndball i Nordstrandhallen

Vi i BSK/NIF gleder oss over at det snart er lørdag og klart for kamp igjen. Spillet det siste tiden har vært bra, men dessverre ikke godt nok til å få de viktige poengene. Dèt satser vi alt på å gjøre noe med i morgen.

Vi tar i mot Nøtterøy, med landslagsveteran Johnny Jensen i spissen, som for tiden ligger to plasser bak oss på tabellen med noenlunde samme resultater som oss. De har også tapt flere jevne kamper så vi kan nok love en tett og jevn kamp med tøffe taklinger og mange mål for de som tar turen i hallen!

Vi har desverre noen spørsmålstegn igjen i troppen. Emil Jungman sliter med en lyskestrekk og Steffen blir ikke kvitt ryggplagene. Ellers så har vi også hatt et lite snev av omgangssyke gående, men vi satser alt på at spillerne klarer å «holde seg» i 2 x 30 min. på lørdag.

Ellers så er det en offensiv og seiersklar gjeng som entrer banen.

Møt opp og støtt oss mot to nye poeng!