Uavgjort – Bækkelaget

Uavgjort

Lørdagens kamp i Postenligaen inneholdt det meste. Lagene hadde hver sin omgang og delte til slutt poengene.

Kampen startet tett og jevnt, men etter 10 minutter, på stillingen 4-4, går vi inn i en meget svak periode hvor Nøtterøy scorer 5 ganger uten at vi klarer å kvittere. Det går nesten 8 minutter uten at vi får ballen i nettet. Nøtterøy hadde på et tidspunkt en 6måls ledelse på 12-6, men noen gode sluttminutter av BSK/NIF sørget for at stillingen var 15-11 til bortelaget til pause.

Stemningen i hjemmegarderoben ved halvtid var offensiv, selv om vi lå under for vi visste at det var mulig å snu dette. Vi valgte å legge om til 6-0 i forsvar for å slippe til noen flere avslutninger bak fra banen, og etter 3 eventyrlige minutter, i starten på den andre omgangen, satte Johannes inn 15-15. Dessverre for oss våknet Nøtterøy igjen, og vi klarte aldri å komme oss foran i målprotokollen. Lagene fulgte hverdandre gjennom hele omgangen.

Da det gjensto 5 minutter av kampen ledet vi for første gang siden 1-0, men vi klarte ikke å et riste hardtkjempende bortelag av oss.

Siste minuttet av kampen hadde det meste av det man ønsker å se på en håndballbane. Etter en time-out av BSK/NIF og klokt angrepsspill satte Henrik inn 28-27 med et halvt minutt igjen å spille. 10 sekunder senere begjærte Nøtterøy time-out, og vi følte oss sikre på hva som ville komme. Vi føler vi står godt i forsvar, men ryker dessverre på en utvisning med 4 sekunder igjen. Det er som vi vet en evighet i dagens håndball og Nøtterøy kunne rulle opp til venstrekant Simen Fredriksen (eks. BSK) som satte inn 28-28 et halvt sekund før sirenen gikk.

Vi følte vi hadde tapt, men etter at vi på et tidspunkt lå under med hele 6 mål, må vi også si oss fornøyde med ett poeng.

Christian fikk fortjent prisen som hjemmelagets beste spiller, men det var godt for laget at også kaptein Henrik viser seg frem i dag med 7 scoringer.

Dette skriver Nordstrands Blad om kampen.