Gabrielsens duell – Bækkelaget

Gabrielsens duell

Førstkommende søndag setter vi kursen mot Østfold, arena er Mossehallen og laget er HK Herulf.

Etter mange tøffe tak i tidligere sesonger i 1.div og 2.div har også Herulf tatt steget opp til norsk håndballs øverste hylle, Postenligaen. Som vanlig vil dette bli et oppgjør fylt med tette dueller der vi venter oss et lag som sikkert vil vise “takk for sist”, noe vi selvfølgelig vil ikke lar oss skremme av.

Da Oppsal valgte og trekke sitt lag fra årets serie gikk det et par talentfulle brødre med navn Gabrielsen rundt oppe i Oslos østmark uten et lag. Eldstebror Stian hadde vært ute, om ikke i den store verden tidligere, men i HK Herulf. Han valgte derfor og ta turen tilbake dit. Lillebror Ørjan syntes nok det var tryggest og best å velge en klubb der det ikke var mer en to stopp med bussen i mellom hall og hjem. Etter at Ørjan nå i tillegg er klar for NM finale i Spektrum G20, så er det vel lite som tyder på at det skal stoppe med det. Slik at på søndag er det lillebror som smiler bredest og har bidratt til at sekretariatet har registrert flest mål til  bortelaget. Det er en god stemning i laget og etter brødrene Gabrielsen sin vennskapelige boksekamp er det ingen tvil om at 2 poeng bør bli med tilbake til Oslo. (KO, 1 runde)

Håper så mange som mulig tar turen til Moss på søndag for å støtte BSK/NIF gutta. Ryktene sier også at det er slutt på vaffel i regionen og at pølser i Moss nå ligger å hviler lett dandert der de hører hjemme, i lompe.

 

Mvh sportslig leder