Bortekamp til søndag – Bækkelaget

Bortekamp til søndag

Vi reiser til Sandefjord for å møte et Runar-lag som for tiden ligger på 4. plass.

Vi var selvfølgelig høyt oppe etter vår deilige seier over Viking sist helg, men spillerne har vært flinke til å komme ned på jorden igjen. Treningene denne uken har vært tøffe, med mye løp tirsdag og onsdag, men på torsdagens taktikktrening virket det som at gutta var på hugget igjen.

Anders Myhra tråkket dessverre over på onsdagens trening og er usikker på spill søndag. Han tar, i samråd med fysio-Nina, en avgjørelse på om han spiller søndag morgen. Vår forsvarskjempe, Erlend, må dessverre melde forfall grunnet sykdom. Ellers så er det en frisk og offensiv tropp som reiser nedover.

Det er ingen tvil om at søndagens bortekamp blir veldig tøff, men vi gleder oss alle til ny kamp i årets Postenliga.