Tap mot Runar – Bækkelaget

Tap mot Runar

Søndagens kamp mot Runar i Postenligaen bølget mye frem og tilbake,.... mest tilbake.

Vi kom godt i gang i kampen og var foran ved et par anledninger før Runar sakte, men sikkert dro i fra. Vi klarte ikke å få tak på deres linjespillere, tilsammen står bak 8 av deres 15 mål til pause. Fremover kladdet det til tider voldsomt for oss, spesielt etter at Johannes måtte gå av banen etter en kraftig takling fra en av Runars menn halvveis i omgangen.

Stillingen til pause var 15-11 til Runar.

Den andre omgangen startet veldig svakt for vår del. Bakspillerne våre slet veldig mot et tett og kompakt Runar-forsvar, og kantspillerne våre var de eneste som satte ballen i mål de første 14 minuttene av omgangen. Runar scoret 10 i denne perioden hvor vi bare klarer å score 4, og da sier det seg selv at det så veldig mørkt ut en periode.

De siste 15 minuttene gjør begge lag noen bytter hvor de får på yngre krefter. Emil Sundal, som av den lokale juryen ble kåret til vår beste spiller, kommer inn og viser frem det gode skuddet sitt, og Espen viser ungdommelig pågangsmot og tempo.

Guttene løser etterhvert også forsvarsproblematikken, og vinner de siste 14 minuttene 10-3! Godt å se at laget ikke gir opp, selv om det på et tidspunkt så aldri så mørkt ut.

Sluttresultatet ble 30-27 til hjemmelaget.

Kampen vil dessverre uansett bli mest husket for den skumle hodesmellen Ørjan pådro seg i midten av den 2. omgangen. Med en skikkelig «Donald-kul» ble han etter kampen fraktet til sykehus i ambulanse. Vi ønsker Ørjan en riktig god bedring, og at vi snart ser han tilbake på banen igjen.