Johannes til Frankrike – Bækkelaget

Johannes til Frankrike

Etter mye spekulasjon i media den siste tiden, ble det i dag omsider klart at Johannes prøver ut proffeventyret

Riktignok reiste Johannes nedover til Frankrike på tirsdag, så at han var høyaktuell for proffspill var det vel ingen som tvilte på, men det er altså først i dag han, fra vår side, offisielt ikke anses som BSK/NIFs eiendom.

Johannes med sine 21 år har, som alle vet, vært en av bærebejelkene i BSK/NIFs unge mannskap den siste tiden, og det er klart det har vært delte meninger på det var riktig å la han gå på dette tidspunktet av sesongen. Når det er sagt så er det ingen klubben som ønsker å stå i veien for spillerens sterke personlige ønske om å prøve lykken i utlandet.

Dusan sier i en kommentar:

«Det er selvfølgelig aldri ideelt å miste en av de viktigste etter halvspilt sesong, men jeg er sikker på at vi nå får se andre spillere som står frem. Vi som klubb må fortsette å utvikle spillere som Johannes, slik at flere kan få samme mulighet som ham. Det er alltid en fjær i hatten når det kommer større klubber på banen for å signere de lokale spillerne.»

Vi i BSK/NIF ønsker Johannes alt godt fremover, og ser frem til å følge han i det store utland.

Nordstrands Blad har laget en artikkel som kan leses her.

TV2-Sportens artikkel finner du her.