0 poeng med hjem – Bækkelaget

0 poeng med hjem

BSK/NIF spilte søndag kveld i det som nok må betegnes som en av Postenligaens tøffeste bortearenaer.

«I dag er vi rett og slett ikke gode nok. Det svikter i for mange posisjoner i laget, og da blir vi hardt straffet av ØIF».

Ordene tilhører en skuffet Dusan Poloz, som vi snakker med i bilen på vei hjem til Oslo.

Vi havner bakpå i målprotokollen allerede etter 20 sekunder, og ble jagende etter et sterkt hjemmelag hele kampen. Vi er dessverre ofte på etterskudd i forsvar, noe som resulterer i flere undertallsperioder og 7-metere i mot den første halve timen. Erlend som, gledelig nok, var tilbake etter langvarig sykdom, ble tildelt sin 3. to-minutter allerede etter 28 minutters spill. Når det er sagt så ligger vi kun under med ett mål til pause, mye takket være flere gode redninger av Emil Jungman.

Etter en god start på den andre omgangen, hvor vi er oppe på 17-17 etter halvspilt 2. omgang, går vi dessverre inn i en liten måltørke, hvor ØIF Arendal drar i fra med 4 mål. Det skulle vise seg å være en ledelse vi aldri klarte å hente opp igjen, og det var selvfølgelig en skuffet gjeng som satte seg i bussen på vei hjem til Oslo etter et sluttresultat som lød 28-23 til ØIF Arendal.

Nå er det bare for alle å mobilisere for neste ukes hjemmekamp mot Postenligaens beste mannskap, Elverum.