Nytt år, nye muligheter! – Bækkelaget

Nytt år, nye muligheter!

Vi går en meget spennende vårsesong i møte, og fredag i forrige uke var noen av spillerne samlet til fellestrening igjen.

Etter den deilige seieren over Sandefjord 27. desember har våre gutter hatt noen dager med tid til å gjøre andre ting på kveldene enn hva de vanligvis gjør. De yngste gutta brukte jo riktignok noe av tiden til å bli norgesmestere, mens spillerne ellers kan nevne ting som ishockey, venner, avslapning, jobbing, trening, soving og tv-spill som aktiviteter i fravær av håndballen.

De synes imidlertid det er deilig å være tilbake i hallen igjen, selv om treningene i disse kampfrie ukene er hardere enn ellers.

Vårt sportslige utvalg med Roger Sagbakken i spissen har også brukt den siste tiden godt, noe som har resultert i at vi denne uken har kunnet ønske to nye spillere velkommen på laget. Eivind Grabo og Espen Wangen kommer begge fra 1. divisjonsklubben Vålerenga, som grunnet dårlig økonomi sa opp alle spillerne i november. Guttene er dessverre kjent med dette fra før da de begge i sommer var under kontrakt med Oppsal.

 

 Espen Wangen f. 07.05.1986 er opprinnelig fra Oppegård. Han har eliteserieerfaring fra Follo og Oppsal, og har altså i høst voktet buret i Vålerenga. Han beskrives som en hurtig målvakt som er god til å lese spillet og er i tillegg meget treningsvillig. Vi håper Espen kan komme inn å styrke vårt målvaktsteam.

 

Eivind Grabo f. 14.12.1981 er Oppsalgutt som frem til sist sommer hadde vært hos de blåkledte helt siden ballskolen. Han er venstre bakspiller som i tillegg til å sette ballen i mål også trives med å bruke musklene i forsvar. Han bringer rutine og innsats inn i spillergruppen.

 

Når det gjelder status på resten av spillegruppen kan det nevnes at Erlend er på bedringens vei etter å ha vært ute med kyssesyken. Det gjenstår et par tester før han kan erklæres frisk, men spilleren selv føler seg bedre enn på lenge. Anders Tverdal har brukt store deler av romjulen utslått av et virus, men han hadde sin første trening i går og mener at han snart skal være 100% igjen. Espen Røhmer sliter med en vond skulder og har treningsforbud til neste uke.

Verre er det dessverre med Per Egil. Han har i hele høst stått i mål med en vond venstre skulder, og bestemte seg i romjulen for å legge seg på operasjonsbordet. Operasjonsdatoen var i dag og vi satser alt på at den var vellykket. Inngrepet gjør dog at Per Egil er uaktuell for spill resten av denne sesongen.

Til info så har Steffen, etter å ha fått ekstra ansvar i jobben, valgt å legge håndballskoene på hylla. Det beklager vi selvfølgelig sterkt, men takker Steffen for innsatsen denne høsten, og ønsker han lykke til i fremtiden!

Til lørdag spiller vi treningsturnering i Jordalhallen mot Vålerenga og Follo. Mer info kommer.