Felles kampball i Postenligaen – Bækkelaget

Felles kampball i Postenligaen

Norsk Topphåndball har besluttet at felles kampball skal benyttes i Postenligaen f.o.m. sesongen 2012/2013.

Norsk Topphåndball og Select Sport Norge har inngått en fire års avtale om leveranse av felles kampball til klubbene i Postenligaen. I tillegg til sponsorinntekter og profilering vil avtalen over de fire årene kunne inkludere over 5.000 stk kampballer til klubbene.

”Med denne avtalen viser topphåndballen at de tar ansvar og står sammen om å utvikle produktet og opplevelsene. Avtalen vil bidra til å forbedre rammen rundt arrangementene og øke synligheten av topphåndballen. Bl.a. vil den profilerte ballen være identisk med kampballene og replicaballene som selges i landets sportsbutikker” sier Hein Barthold i Norsk Topphåndball.

Steinar Felde i Select Sport Norge ser frem til å starte opp arbeidet med avtalen; ”Felles kampball er innført i et par land i Europa, men dette er første gang noe slikt skjer i Norden. Nå får spillerne anledning til å trene og spille med den ballen som i testen var best. Select vil også ta med seg arrangementserfaringer fra VM og OL”.

Bakgrunn
Høsten 2011 ble ballprodusenter invitert av Norsk Topphåndball til å levere tilbud på et samarbeid om felles kampball i eliteserien.  De leverandører som leverte tilbud ble evaluert på bakgrunn av kampballen, økonomi, markedsaktiviteter og arrangementsaktiviteter. Etter en samlet vurdering ble Select valgt som samarbeidspartner.

Select Sport Norge er datterselskap av danske Select sport, som er verdens største produsent av håndballer. Select leverer baller til VM og OL arrangementer. I tillegg er Select en meget stor aktør på baller i Norge, med mange topplag og landslag i sin stall.
Norsk Topphåndball er de til enhver tid de 12 beste damelagene og de 12 beste herrelagene i Norge.  Lagene spiller Postenligaen, sluttspill i Postenligaen, NM, Champions League og Europa Cup’er.

Kontaktpersoner:
Norsk Topphåndball: Hein Barthold, tlf. 90 74 03 10
Select Sport Norge: Steinar Felde, tlf. 95 06 74 77

(Klubber som har eksisterende avtaler på kampball kan søke om overgangsordning ut hele eller deler av resterende avtaleperiode)


how to increase penis size