Nok en seier over Follo – Bækkelaget

Nok en seier over Follo

Onsdagens treningskamp mot våre naboer i Follo HK bar tydelig preg av at lagene er i en treningsperiode.

Allikevel føler vi at det er viktig med slike kamper for å holde på og videreutvikle samspillet. Kampene i helgen viste at gutta har tatt ytterligere steg i forsvarsspillet, men dette virket litt glemt i går da Follos menn gang på gang kunne spille seg igjennom vår mur.

Når forsvarsspillet uteblir så etterlater det en vanskelig oppgave for våre målvakter også. Lars Erik og Espen hadde nok tilsammen rundt 10-12 redninger i løpet av kampen, men vi konkluderte med at arbeidsforholdene deres var langt tøffere i dag sammenlignet med storspillet de begge viste på lørdag.

Det var uansett flere lyspunkter å spore i kampen onsdag kveld; Simen og Christian styrte angrepsspillet på en fremragende måte, både som avsluttere og tilretteleggere. Emil var 2. omgangs store spiller da han endelig hadde varmet opp «børsa». Han satte inn mål etter mål bak Follos målvakter og viste virkelig potensiale sitt.

Kampens høydepunkt var allikevel Simens liggende skudd fra 15 meter helt på tampen av kampen!

Sluttresultatet på kampen ble 33-34 etter 16-17 til pause.