Posteligaen i gang igjen! – Bækkelaget

Posteligaen i gang igjen!

Lørdag 4. februar kl. 1600 er det igjen klart for Postenligahåndball i Nordstrandhallen

Spillerne ser frem til å spille kamp igjen etter en lang periode med hard trening og kamper uten at det deles ut poeng. Vi føler vi har brukt perioden meget godt, og er virkelig klare for å kjempe alt som skal til for at BSK/NIF kan forbli i den øverste divisjonen.

Vi er klar over at motstanderen vår på lørdag er en av de tøffeste lagene i serien, men vi skal vise at i Nordstrandhallen er det vi som bestemmer!

Som noen sikkert har fått med seg har vi fått inn tre nye spillere i 2012. Linjespiller Fredrik Lundgren er tilbake etter et kort opphold i Drammen, og et enda kortere opphold i Oppsal, mens bakspiller Eivind Grabo og målvakt Espen Wangen er kommet fra Vålerenga. Vi gleder oss til å se nyervervelsene i aksjon!

Emil Sundal pådro dessverre seg en Hamstring-skade, som vel kan oversettes til en muskelstrekk eller avrivning på baksiden av låret, i slutten av januar. Han var imidlertid aktiv på torsdagens trening og testes igjen på trening fredag kveld. Det samme gjelder Erlend som har fått et lite tilbakefall fra sykdommen som satt han helt ut i de siste kampene før jul.

Når det gjelder våre målvakter kan man gjøre en meget lang historie kort ved å fortelle at Emil har slitt 1 måned med sykdom/skade, Per Egil er som kjent skulderoperert og ute resten av sesongen, Lars Erik sliter med lyskestrekk, mens Espen Wangen så og si er frisk. Alt tyder imidlertid på at det er Emil og Espen som vokter buret i morgen.

Vi h¨åper flest mulig tar turen til Nordstrandhallen i morgen, og våre resterende kamper denne sesongen! La oss finne frem den stemningen vi hadde mot Viking 26. november! Da var publikum fabelaktige!

Vi trenger all den støtten vi kan få.

Vi sees på kamp!