Kun seier er godt nok – Bækkelaget

Kun seier er godt nok

Lørdag kl. 1600 braker det løs i Nordstrandhallen. Vi har bedt Anders Myhra dele noen tanker om oppgjøret.

Vi står nå overfor vår største utfordring noensinne. Vi må stikke fingeren i jorda og si at vi kjemper for overlevelse i Postenligaen. Jeg kan komme på mange unnskyldninger for at vi ikke har tatt flere poeng, som f. eks. skader, sykdom, spillere som er borte, dårlige dommere osv. Men sånn er det for alle lag. Vi har så langt ikke vært gode nok med det mannskapet som har vært tilgjengelig. Vi har tapt mange kamper med små marginer, senest forrige helg da vi røyk med ett mål borte mot Drammen. Men det skal vi rette på nå. Og vi starter i dag! To poeng mot Follo er en bra start mot de 6 siste seriekampene.

Vi spiller Postenliga – håndball også neste år også. Det kan jeg garantere!

Anders


Trenerteamet melder ellers om en tent gjeng på treningene denne uken. Da den største skuffelsen fra fredagens oppgjør mot Drammen hadde lagt seg, kunne gutta fokusere på de gode tingene vi gjorde og ta med seg det videre i treningsuken. Spillerne gleder seg igjen til hjemmekamp!

Erlend pådro seg sesongens andre røde kort sist helg, så han er dessverre utilgjengelig i helgen.

Vel møtt til ny kamp i Postenligaen!

diy solar panels