Det er nå det gjelder! – Bækkelaget

Det er nå det gjelder!

BSK/NIF tar i mot Follo i lørdagens Postenliga oppgjør kl 1600. Vertskapets trener Dusan deler sine tanker før oppgjøret.

Det var en skuffet gjeng som gikk av banen forrige fredag i Drammenshallen etter å ha tapt 34-35, og både spillere og trenere følte at vi hadde fortjent minst ett poeng. Nærmere poeng mot DHK enn det vi var, skal godt gjøres, men vi er fast bestemt på å ta med det positive fra denne kampen videre, og vi er trygge på at vi er på riktig vei.

Når 34 mål fremover ikke er nok til å vinne en håndballkamp, er det liten tvil om hva vi må bli bedre på. Det er kun en ting som gjelder for de resterende kampene, og det er å gå i krigen hver eneste gang. Vi må fighte om hver eneste ball, vi må tørre å takle og vi må spille som et lag begge veier, en for alle – alle for en! Den siste uka har gutta vært meget bra på trening, vi føler oss klare og vi gleder oss enormt til kamp.

Lørdagens motstander, Follo, hadde en meget god sart på sesongen, og var nærmest uslåelige i Follotrykk Arena, deres nye og ikke minst flotte idrettshall. Andre halvdel av sesongen har vært mer varierende hittil og jeg tror det absolutt er mulig å tukte Follo, særlig siden kampen går hjemme på Niffen. Spillere som Magnus Jøndal, Vasja Furlan og Steffen Berg Løkkebø er spillere som holder meget høyt nivå og som vi må passe ekstra godt på.

Vi er klare til kamp og vi håper publikum er klare for en skikkelig håndball-krig!

God fornøyelse!

Dusan

(BSK/NIF)

home remedies for heartburn