Klar for ny kamp på Niffen! – Bækkelaget

Klar for ny kamp på Niffen!

Nøyaktig èn uke etter at vi tok to poeng mot Follo, tar vi i mot FyllingenBergen i Nordstrandhallen.

Det har naturligvis vært bedre stemning i spillergruppen den siste uken, men laget er fast bestemt på å vise alle at vi har funnet vårformen. Vi gleder oss til å ta i mot bergenserne som for øyeblikket innehar 6. plassen i årets Postenliga.

Det første oppgjøret endte med en knepen 33-31 seier til FyllingenBergen, en kamp som BSK/NIF førte store deler av, så vi kan garantere nok et tett og jevnt oppgjør som vi forhåpentligvis går seirende ut av.

Vi kan melde om at Anders Myhra har pådratt seg en lyskestrekk og må testes nøye av vårt medisinske personell før han eventuelt meldes klar til dyst. Erlend har sonet ferdig sin karantene, men har slitt med sykdom den siste uken. Vi håper selvfølgelig i det lengste at han blir kvitt basillene tidsnok. Ellers så skal troppen være klar til innsats.

Avkast er, som vanlig på hjemmebane, lørdag kl. 1600.

Møt opp og hjelp oss frem mot nye to poeng!

how to enlarge penile length naturally