Simen klar for Haslum – Bækkelaget

Simen klar for Haslum

BSK/NIFs talentfulle playmaker forteller om en ekstremt vanskelig avgjørelse, men ser frem til nye utfordringer.

Simen kom til Nordstrand fra Kolbotn som 16-åring og tilhører den meget talentfulle gjengen født i 1990. Han har i mange kamper fått vist sitt store potensiale, men har virkelig stått frem etter at Johannes dro til Frankrike tidligere denne sesongen. Derfor har det vært jobbet på spreng i BSK/NIFs kulisser de siste ukene for å forsøke å beholde Simen, men til syvende og sist har han også valgt å reise. 

Det har vært flere klubber som har meldt sin interesse for han tjenester, men for Simen har det i virkeligheten kun vært to alternativer. Vi i BSK/NIF respekterer valget Simen har tatt og gratulerer Haslum med tilveksten.

Dette skriver hans nye klubb.

penis growth guide