Dusans tanker før helgen – Bækkelaget

Dusans tanker før helgen

Hei alle håndballvenner!

Nest siste hjemmekamp er på trappene og den siste tiden har vært en enorm opptur. 5 poeng på de tre siste kampene taler for seg, og med tre kamper igjen er det kun opp til oss selv, og den muligheten akter vi å ta!
Fokus er uansett nå på dagens kamp mot et desperat Herulf – lag i poengnød, noe som ikke gjør oppgaven noe enklere. Det blir en meget avgjørende kamp for begge lag. Vi tapte tilsvarende kamp i Mossehallen før jul og nå er det på tide med revansje!

Til tross for tabellplassering, er det flere spillere vi skal være oppmerksomme på. Stian Gabrielsen (broren til Ørjan) er en solid høyre bakspiler med mange juniorlandskamper. Vi skal også passe godt på den slovenske linjespilleren Mikhael Gorensjek, samt back-rekka Patriksson, Putans og Josefsson. Vi må være skjerpa hele kampen og vi skal bevise at vi er et bedre lag en Herulf og at vi absolutt har noe å gjøre i Postenligaen også neste år.

God fornøyelse!
Dusan