Nå gjelder det! – Bækkelaget

Nå gjelder det!

I morgen er det en ny og meget viktig kamp som skal spilles. Vi innehar for tiden 10. plassen på tabellen som gir kvalifiseringsspill, men veien opp til trygg grunn er fire poeng unna. Altså er ingen ting avgjort og vi vil gjøre alt for å vinne de siste tre kampene, samtidig som vi er avhengig av at andre resultater går vår vei. Vi har spilt på oss selvtillitt i de siste kampene etter julepausen og det er en tent gjeng som entrer banen klare for å gå i krigen. Og den krigen skal vi vinne!  

Med seier i dagens kamp er vi i det minste sikret kvalifiseringsplassen, så i så måte spiller vi om to meget viktige poeng. Herulf kommer garantert ikke til Niffen for å selge seg billig og de er avhengig av å vinne dagens kamp for og fortsatt ha en sjanse til å overleve i Postenligaen. Med andre ord er rammene lagt for det som kommer til å bli en spennende og tøff kamp. 

Stemningen på Niffen har vært veldig bra i de siste hjemmekampene og det skal dere på tribunen ha all ære for. Et entusiastisk hjemmepublikum er med på å løfte oss gutta et par hakk ute på banen, så jeg håper dere gir mye lyd fra dere i dag også. Sammen er vi sterke!

Hilsen Henrik