Seier mot Herulf Moss! – Bækkelaget

Seier mot Herulf Moss!

Lørdagens kamp ble til tider preget av at mye stod på spill.

Våre gutter var fast bestemt på å «sage av greina» som Herulf Moss klamret seg fast i, og de startet kampen meget godt. Det ble raskt en to måls ledelse og til tider strålende kollektivt angrepsspill. Så, etter ca. 10 minutter, begynte feilene i angrepsspillet for hemmelaget. Herulf Moss utnyttet dette gjentatte ganger, og BSK/NIFs 7-4 ledelse ble på få minutter snudd til en 9-8 føring for gultrøyene. På dette tidspunktet begjærte hjemmelaget time-out, og forsvarsforsmasjonen ble endret fra 6-0 til 3-2-1.

Noen umiddelbar virkning av dette byttet fikk vi ikke se, men BSK/NIF kjempet seg sakte, men sikkert tilbake i føringen og kunne gå til pause med to-målsføring på stillingen 17-15.

Den andre omgangen startet godt for gjestene, som tydeligvis ikke hadde gitt opp muligheten til å vinne kampen. Ledelsen BSK/NIF tok med seg ned i garderoben ble raskt utlignet, og lagene fulgte hverandre tett frem til det gjenstod ca. 15 minutter. Da vant hjemmelaget noen enkle baller og kunne løpe inn flere kontringer på rad. Etter dette var det liten tvil om hvor seieren skulle havne. Våre blåkledte gutter var på det meste oppe i en 6-målsledelse, men den ble i de siste minuttene kortet ned til en avstand på 3.

Sluttresultatet ble, som tidligere nevnt, 32-29 og resultatet betyr som kjent at Herulf Moss slår følge med Sandefjord ned i 1. divisjon.

Vi er sikret kvalifiseringsplass, men har absolutt fått blod på tann og ligger i skrivende stund kun ett poeng bak Follo på trygg grunn. Follo har èn kamp mindre spilt, og møter Elverum søndag 18. Mars i FolloTrykk Arena.