Seier og sluttspillplass! – Bækkelaget

Seier og sluttspillplass!

Onsdag kveld gikk årets siste kamp i Postenligaen av stabelen. Mye stod på spill, og våre gutter sviktet ikke.

Runar kom til Nordstrandhallen med et mål om å kapre bronsemedaljene i serien. Vi på den andre siden var helt avhengige av seier og at FyllingenBergen slo Viking for å unngå kvalifisering til neste års Postenliga.

Våre gutter har vært spente og klare til kamp i hele dag, og vi som hadde tatt turen i hallen fikk se et hjemmelag som hadde forberedt seg godt til kamp. BSK/NIF stakk tidlig ifra bortelaget fra Vestfold, og så seg aldri tilbake. En kanongod 1. omgang sørget for at vi kunne gå til pause på stillingen 19-11.

2. omgang startet dårlig for vårt vedkommende, og Runar fikk knappet innpå, men kom aldri  nærmere enn 4 mål. Til slutt kunne vi strekke armene i været og juble for både seier og sluttspillplass!

Sluttresultatet ble 31-27.