Treneren har ordet! – Bækkelaget

Treneren har ordet!

Hei alle handballvenner!

Først av alt, en stor takk til gutta + trenerteam som klarte å hente hjem 2 poeng fra oljebyen mens jeg var på landslagsoppdrag i Tsjekkia, en meget sterk prestasjon. Etter en svak 1. omgang, klarte Terje å motivere gutta til ny giv i 2.omgang og gutta leverte en fantastisk omgang som resulterte i 2 meget viktige poeng.

I dag møter vi Runar som kjemper om bronsjemedaljen sammen med Drammen og Fyllingen. De er veldig disiplinerte og strukturerte, hele første sekseren har lang erfaring på dette nivået. Forrige gang vi møtte Runar slet vi med samarbeid mellom bakspillere og strekspiler, noe vi har klart å rette på i dag. Vi skal gi maks innsats og vi føler oss klare.

Mye står på spill i dag, det er siste serierunde og mye som kan skje. Vi ligger på 18 poeng, like mange som Follo og vi er 2 poeng bak Viking og Nøtterøy. Vi er sikret kvalikkplass, men vi har også mulighet til å ende på sikker grunn og til og med kapre en plass i sluttspillet, men da er vi avhengige av at andre resultater går vår vei.

Vi skal uansett gjøre jobben hjemme i Nordstrandhallen ved å slå Runar og så får vi ta alle andre resultater som går vår vei som en bonus.

God fornøyelse!

Dusancausal argument essay