Nå dras sluttspillet i gang! – Bækkelaget

Nå dras sluttspillet i gang!

Førstkommende onsdag kl. 2015 starter sluttspillet i årets Postenliga for BSK/NIFs del.

Påskedagene er unnagjort og våre menn har holdt den gode vårformen vedlike og etter en siste finpuss i morgen skal vi være klare til å ta i mot Drammen som tok bronsemedaljene i årets Postenliga. Dette blir lagenes fjerde møte denne sesongen, og Drammen har gått seirende ut av de tre foregående møtene. BSK/NIF er definitivt klare for revansje, og samtidig sikre seg en god start på sluttspillet.

I tillegg til Drammen er vi i pulje med Elverum og Runar, som møtes til dyst i Elverum til onsdag, og lagene skal alle spille 6 kamper hver, før man kan avgjøre hvilke to lag som går videre til semifinaler.

Vi håper våre tilskuere har hatt noen deilige påskedager, og møter opp for å hjelpe oss fra tribunene til onsdag.

Nordstrandsdamene endte som nr. 3 i årets 1. divisjon, og skal derfor spille kvalifisering til Postenligaen mot Sola kl. 1800 på onsdag. Det vil altså være mye på spill på Høgda denne kvelden og en ypperlig mulighet for tilskuerne å få med seg to spennende kamper på Niffen!

Vel møtt!

critical analysis essay