Tap på Elverum – Bækkelaget

Tap på Elverum

Vi i BSK/NIF hadde et lite håp om å "klå" Elverum på deres hjemmebane, men det ble dessverre med håpet..

Vår andre kamp i årets sluttspill var altså mot Elverum. Laget som endte på 2. plass i årets Postenliga har gått på noen tap på bortebane, men i Terningen Arena taper de sjelden. Faktisk ikke siden fjorårets sluttspill da BSK/NIF vant tilsvarende kamp.

Håpet gikk altså på å gjenta bedriften i kveld, men det skulle vise seg å bli altfor tøft.

Kampen var jevnspilt de første 8 minuttene helt til vi fikk en 2-minutters utvisning på stillingen 4-4. Elverum takket for følge og de neste 8 minuttene vant hjemmelaget 5-1. Vi slet til tider veldig med å omsette sjansene i scoringer, noe våre hvitkledde motstandere ikke gjorde.

Stillingen til pause var hele 17-9 til Elverum.

Etter en god samtale i garderoben, hvor vi også fikk ristet ut den verste øresusen Taigaen forårsaket i den første omgangen.

Gutta bestemte seg for å ta bedre vare på sjansene, og rett og slett ta mer kontroll i forsvar. Vi valgte å beholde 3-2-1-forsvaret som vi hadde lagt om til mot slutten av den første omgangen, og med ungguttene Christian og Espen bak på banen fikk vi mer tempo i spillet fremover. Etter 10 spilte minutter av omgangen var vi oppe og «snuste» på 20-16, men 5 minutter senere var Elverum tilbake i en 8-måls ledelse.

Resten av kampen var jevnspilt, men vi måtte altså innse at Elverum i dag både var ett og to nummer for store for oss.

Stian Brevik leverer nok en god kamp, og ble fortjent kåret til BSK/NIFs beste spiller. Han noterte seg for 8 nettkjenninger.

Neste kamp venter Runar spilles allerede til onsdag i Sandefjord og der bør vi ha poeng for å kunne ha noen mulighet for å nå semifinale i årets sluttspill.