Sesongslutt – Bækkelaget

Sesongslutt

Nok en sesong i Postenligaen er unnagjort for BSK/NIF og vi har tatt en prat med kapteinen.

Nok en sesong unnagjort på øverste nivå. Hvilke tanker sitter du igjen med nå?

Sesongoppkjøringen var på ingen måte optimal for laget med skader på sentrale spillere i tillegg til nye trenere med et nytt spillkonsept som skulle drilles. Når det er sagt så startet seriespillet på best mulig måte med seier på hjemmebane mot ØIF Arendal og ting så bra ut. Så gikk vi inn i et par måneder med nye skader og sykdom på enkelte spillere som var medvirkende årsak til at vi  kom litt ut av rytmen på høsten.

Tabellposisjonen ved juletider var lite hyggelig lesning for vår side, men jeg vil berømme både mine lagkammerater og trenerteamet for at vi aldri gav opp i kampen om å nå et sluttspill. Vi var rett og slett fantastiske i andre halvdel av sesongen og da er det selvfølgelig virkelig moro å holde på med det vi gjør.

Hva var hovedårsaken til den oppløftende vårsesongen?

Det er flere ting; Det kom til et par forsterkninger som hevet nivået på trening, det nye spillsystemet satt bedre i kroppen, og ellers var det godt gammeldags hardt arbeid!

Og nå har du signert kontrakt for ett år til?

Ja, jeg synes fortsatt dette er så moro å holde på med, og så lenge kroppen holder var det ingen tvil.

Det gleder alle på Høgda!

Nå må klubben nok en gang ut for å finne en ny trener. Hva tenker du om det?

Dusan har gjort en veldig god jobb for klubben, og vi synes alle det er trist at han reiser. Jeg er helt sikker på at den nye treneren kan bygge videre på noe av det han har startet, og det er alltid spennende med nye impulser!

Noe annet du vil tilføye?

Jeg ønsker å takke alle som har jobbet rundt BSK/NIF i sesongen som har vært. Samarbeidspartnere, ansatte, frivillige, spillere, trenere og ikke minst publikum! Selv om det blir godt med noen ukers pause nå, gleder vi oss allerede til vi ser alle igjen i Nordstrandhallen sesongen 2012/2113.