Seier i åpningskampen! – Bækkelaget

Seier i åpningskampen!

Årets Postenliga er definivt i gang og våre beste menn har startet den på best mulig måte.

Møtet mellom de to lagene som er tippet til direkte nedrykk av brorparten av Postenligatrenerne før sesongen var jevnt hele kampen igjennom.

Vi fikk riktignok den beste starten da Emil Sundal gikk foran og banket inn kampens fire første mål. Haugaland spiste seg sakte, men sikkert innpå og ca. midtveis i første omgang var de àjour. I de neste 35 minuttene byttet lagene på å ha ledelsen, men vi med hjertet i BSK/NIF satt med følelsen av at vi var det førende laget. Anført av en strålende debutant i mål, Konstantin Madert, stoppet guttene det meste av det som kom fra hjemmelagets skyttere. Kontstantin ble velfortjent kåret til vår beste spiller av en lokal jury.

Med 8 minutter igjen å spille fikk Haugaland en to-minutter, og vi benyttet anledningen til å stikke fra i målprotokollen.

En fantastisk deilig og velfortjent seier kunne innkasseres med sluttresultat 24-22!

Vi gratulerer hele laget og gleder oss veldig til neste kamp i Postenligaen, onsdag 3. oktober borte mot FyllingenBergen.