Tap mot FyllingenBergen – Bækkelaget

Tap mot FyllingenBergen

Onsdag kveld gjestet vi laget som endte som nummer fire på tabellen sist sesong. Framohallen er en tøff bortebane, men våre gutter åpnet kampen på best tenkelige måte.

Konstantin vartet opp med flere gode redninger, og Emil fortsatte der han slapp mot Haugaland. Etter 5 minutter ledet vi 4-0, og vi var fler som øynet en aldri så liten skrell.

Treneren til FyllingenBergen, Anders Fältnäs, tok en tidlig time-out og fikk justert sine tropper, så kun få minutter senere var stillingen jevn igjen. Vi klarte imidlertid å beholde overtaket stort sett hele omgangen igjennom ved hjelp av godt forsvars og målvaktspill.

Stillingen til pause var 13-13.

Den andre omgangen startet ikke like godt for vår del med flere bomskudd og tekniske feil og da blir man fort straffet mot et så godt kontringslag som de gule fra Bergen.

Hjemmelaget dro sakte, men sikkert fra i målprotokollen og sluttresultatet ble 29-26 til FyllingenBergen.

Christian ble, av en lokal jury, kåret til BSK/NIFs beste spiller. Positivt var det også å se at Erlend fikk vist frem sitt gode skudd ved flere anledninger.

Førstkommende søndag kl. 1800 tar vi imot Elverum som i kveld slo Haugaland 39-24.