G18 klare for Sparserien!

Klubbens talentfulle juniorgutter brukte helgen til å kvalifisere seg for den nasjonale Spar-serien.

Vi gratulerer!

Dette er hva laget skriver på sine sider:

BSK/NIF sitt JR-lag møtte i helgen Bodø, Lillestrøm Topphåndball og Steinkjer for spill om kvalifisering til SPAR. Kampene gikk i Fethallen med Lillestrøm Topphåndball som arrangør og de to beste lagene ville være kvalifisert for SPAR-serien sesongen 2012/2013.

Første kamp var mot Bodø som er regjerende SPAR vinnere fra forrige sesong og med to landslagsspillere på laget. Det ble en akkurat like tøff og tett kamp som vi trodde på forhånd og lagene byttet på å lede gjennom hele kampen. Det var tidvis svært høyt tempo, flott angrepsspill fra begge lag, men ingen av lagene kunne vel si seg fornøyd med forsvarsspillet sitt.  Bodø var oppe i en 3-måls ledelse midtveis i 1.omgang, men BSK/NIF slo tilbake og gikk til pause med 23-21 ledelse. Bodø åpnet klart best i 2.omgang og scoret 4 ganger før BSK/NIF fikk sitt første. Deretter fulgte lagene hverandre helt inn og etter 34-34 er det Bodø som scorer to ganger før BSK/NIF setter kampens siste mål og dessverre må se seg slått 35-36 av Nordlendingene. Men etter 10 min med depping i garderoben, en dusj og lunsj i hallen var humøret tilbake og all fokus var på helgens delmål nr.2 og som var Lillestrøm Topphåndball.

LTH hadde allerede et tap for Steinkjer og var svært tent på å ta oss i denne kampen for å ha en mulighet til være med videre. Men på stillingen 10-10 sa BSK/NIF takk og farvel og det var ingen tvil om hvor seieren vill gå. BSK/NIF vinner 31-21 etter at det stod 18-14 til pause. Lørdagen var dermed unnagjort og med seier over Steinkjer søndag ville SPAR-kvalifiseringen være sikret.

Søndag er det Steinkjer som er helgens delmål nr.3 og vinner av denne kampen vil gå til SPAR sammen med Bodø. Humøret er bra blant spillerne og de virker tente og fokuserte under oppvarmingen. Taktikken er å ta Steinkjer på tempo og løpe de i senk….. Det ser ut til å være en bra taktikk og vi får mange kontringer, men er for unøyaktige og brenner mange i starten av kampen. Steinkjer følger oss derfor et godt stykke ut i 1.omgang før vi begynner å fungere som vi skal.  Men 6-6 blir etter hvert til 18-11 ledelse til pause og 2.omgang blir en ren parademarsj. Sluttresultatet blir 35-26 til BSK/NIF sine rekrutter og de kunne dermed slippe jubelen løs.

Trenerparet Roger Gabrielsen og Andrè Kolstad roser gutta for innsatsen i helgen og er allerede i gang med å sette seg nye delmål for kommende SPAR-helger.