Ny kamp i Postenligaen – Bækkelaget

Ny kamp i Postenligaen

Onsdag går turen til Sandefjord og en tøff bortekamp mot Runar. Et Velfold-lag som ledes av den karasmatiske treneren Marinko Kurtovic, og som av mange har blitt tippet som medaljevinnere denne sesongen.

Vi møtte Runar hele fire ganger sist sesong hvor vi gikk seirende ut av tre av oppgjørene. Runar innehar, i skrivende stund, 6. plassen med ett poeng mer enn oss. De har tatt sine 4 poeng hjemme i Runarhallen etter sterke seire mot våre naboer, Follo HK og Haslum HK.

Vi skal imidlertid være klare til å kjempe hardt i morgen, og våre gutter har allerede vist denne sesongen at de kan henge med hvem som helst. Er det jevnt på slutten så er i hvert fall redaksjonen sikker på at våre gutter kan dra hjem med begge poengene fra oppgjøret.

Kamspart er kl. 1900, og hvis du ikke tar den korte turen ned til Sandefjord i morgen kan kampen ses på Tv2 Sumo.

Vi ønsker gutta lykke til!