Bodø kommer til søndag – Bækkelaget

Bodø kommer til søndag

Førtskommende søndag har vi nok en gang gleden av å innvitere alle håndballinteresserte til kamp i Postenligaen for menn!

Denne gangen er det nyopprykerne fra Bodø HK som står på den andre banehalvdelen. Laget tok en noe overraskende, og ikke minst overbevisende, seier i FolloTrykk Arena sist helg og vi kan nok en gang forvente en thriller for alle og enhver.

BSK/NIFs spillere har brukt kamppausen godt og treningene denne uken har, som vanlig, holdt et høyt nivå. Christian har dessverre holdt sengen de siste dagene, men vi håper i det lengste at han kommer seg på beina til den viktige kampen til søndag. Dette er to poeng ingen av lagene har råd til å miste.

Kampstart kl. 18:00 og vi håper flest mulig tar turen til Nordstrandhallen på søndag!